De Roos
Menu
De Roos

 

Sinds 2011 woon en werk ik in Drenthe in het mooie brinkdorp Sleen. Na vele jaren in het onderwijs te hebben gewerkt, 10 jaar als leerkracht en 10 jaar als kinder-en speltherapeut, organiseer ik nu activiteiten die meer gericht zijn op welzijn en persoonlijke groei. Ik geniet er van om op een ontspannen manier bezig te zijn met dingen die er toe doen en die vreugde geven.

De Roos is mijn salon voor natuurlijke schoonheid, waar ik met veel plezier en toewijding werk met de producten van Dr.Hauschka en Weleda. Eerlijke producten en heerlijke behandelingen, die bijdragen aan een diepe ontspanning en een nieuwe balans. http://www.deroosnatuurzuiverehuidverzorging.nl

De Roos heet ook mijn coachingspraktijk waar je terecht kunt voor indiviuele coachsessies in de natuur, creatieve coaching, inspiratie-en stiltewandelingen, workshops SoulCollageĀ® en het lopen van het labyrint.

Bij coachingspraktijk de Roos staat het contact met je innerlijke drijfveren en het natuurlijk weten in jezelf centraal.

De helende kracht van de natuur en de helende kracht van beelden zijn hierbij een belangrijke inspiratiebron.