De Roos
Menu
De Roos

ONTDEK DE NATUUR ALS COACH

Welkom op de site van De Roos natuurcoaching.

Mijn naam is Femmie Timmerman. Coachingspraktijk De Roos en Salon de Roos http://www.deroosnatuurzuiverehuidverzorging.nl zijn de werkplekken waar ik met veel plezier en toewijding werk.

Met de natuur als inspiratiebron kun je in mijn coachingspraktijk terecht voor coachsessies in de buitenlucht. Al wandelend of verblijvend in de natuur gaan we aan de slag met jouw vragen of met wat zich op dit moment als vraag aandient en staan we stil bij wat er van binnen bij je leeft.

Loopt het niet lekker op je werk of in je privéleven? Heb je het gevoel dat er iets moet veranderen maar weet je niet wat? Loop je rond met een specifieke vraag of een dilemma waarover je helderheid wilt. Of loop je steeds tegen dezelfde belemmeringen aan en heb je het gevoel dat je niet verder komt?

Bij al deze vragen zijn een paar wandelingen vaak genoeg om antwoorden en inzichten te krijgen om nieuwe stappen te zetten.

De buitenlucht, de stilte, de metaforen en de symboliek uit de natuur, helpen je om je vragen vanuit een heel andere hoek te bekijken......na afloop weet je wat op dit moment echt belangrijk voor je is.

Bewustzijn krijgen voor wat nu speelt in je leven, waar je voor staat en waar je voor gaat en wat jouw plezier en daadkracht in de weg staat is vaak het vertrekpunt voor coaching.

We werken met hoofd, hart en handen. ook je gevoel en je intuitie worden aangesproken, door de werkvormen en door de natuur om je heen.

Als coach loop ik met je mee en gebruik de stilte, de zintuigen en de metaforische beelden van de natuur. Ik sta je terzijde door te reflecteren, vragen te stellen, stilt te zijn of je uit te nodigen iets te doen.

Ook vragen rondom verlies, of acceptatie van moeilijke situaties kunnen al wandelend een plek krijgen.

 

De natuur biedt troost, geeft inzicht, oordeelt niet, in de natuur is alles zichzelf

Ontdek de natuur als coach