De Roos
Menu
De Roos

STILTE- EN INSPIRATIEWANDELING ROND HET RITME VAN DE SEIZOENEN

WE LOPEN ZO'N 4 à 5 KILOMETER EN STAAN REGELMATIG STILBIJ HET THEMA VAN DE WANDELING OF VERRIJKEN ONZE WAARNEMING MET EEN NATUUROPDRACHT
3 SEPTEMBER, 13 OKTOBER 12 NOVEMBER, 15 DECEMBER,  DE KLENCKE OOSTERHESSELEN VAN 9.30 - 11.45 UUR

                              

                                       Kijk eens naar een boom, een bloem een plant.

                                       Laat je bewustzijn erop rusten. 

                                       Wat zijn ze stil wat zijn ze diep geworteld in Zijn.

                                       Laat de natuur je leren wat innerlijke stilte is.

                                                               Eckhart Tolle

 

Stilte- en inspiratiewandelingen rond het ritme van de seizoenen

De Klencke is een heerlijke plek om even tot jezelf te komen, de rust in jezelf te vinden en stil te staan bij de natuur.

Regelmatig organiseer ik op vrijdag-of op zondagochtend een  stilte-en inspiratiewandeling in dit mooie natuurgebied. Al wandelend ervaar je de omgeving als nieuw, zelfs als je al vaak hetzelfde rondje hebt gelopen. De geur, de kleur, de wolken, alles verandert en is nooit hetzelfde .

En tegelijkertijd is de natuur in rust. Het lijkt of de tijd even stil staat.  Deze stiltewandeling nodigt je uit om je met deze rust te verbinden en te genieten van dat wat Is. 

                                   

Voorafgaand aan de wandeling doen we een aandachtoefening of luisteren we naar een gedicht. Ook is het mogelijk om een kaart te trekken uit het levenskunstspel van Anky Floris met een persoonlijke vraag.....om een stukje met je mee te nemen op je pad.

We wandelen in een rustig tempo en staan af en toe stil bij het thema van de wandeling of bij de waargenomen werkelijkheid om ons heen d.m.v. een korte natuuropdracht . We laten ons hierbij inspireren door de wijsheid en schoonheid van de natuur.

Wil je ervaren wat deze stilte-en inspiratiewandelingen met je doet?  bel dan naar 06 24720208 voor meer informatie of mail naar: femmie.timmerman@casema.nl

Kom je ook genieten?

 De Klencke bij Oosterhesselen. 9.30-ongeveer11.45  uur

Kosten: €10 inclusief koffie of thee